top of page

PRESSEOMTALE

Siden debuten i 2008 har tributebandet Pulse of Floyd gitt liv til Pink Floyds fantastiske låtkatalog både på kulturhus og de største scener og arenaer i landet. Nasjonale kulturarenaer som Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo og Olavshallen i Trondheim har vært fylt flere ganger. Pulse of Floyd toppet det hele med en spektakulær utendørskonsert på Akershus Festning sommeren 2017 sammen med Forsvarets Stabsmusikkorps med Lars Erik Gudim som arrangør og dirigent. 

Bandet har vært bestemt på å gjengi opplevelsen fra Pink Floyds legendariske konserter så autentisk som mulig både musikalsk og visuelt og dette medfører at Pulse of Floyd er blant de største turneproduksjoner på norske veier i dag og en samlet presse rangerer bandet blant de beste i Europa i sin sjanger. Med 10 musikere i bandet og en teknisk stab på 6 personer ligger det meste til rette for en festaften i Pink Floyds ånd.

 

Fredriksstad Blad skrev etter første konsert der i byen

«Til tider låter dette bedre enn originalen»

 

Det svenske MusikMagasinet ranket like godt bandet 

«blandt världens tre bästa tributeband». 

Pink Floyd står nok aldri på scenen igjen, men Pulse of Floyd er ingen dårlig erstatning! Lørdag skapte de magi i Ibsenhuset. 

”Telemarkavisa” 

I

bottom of page