top of page
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Om - Pulse of Floyd

  • White Facebook Icon

Tanken bak Pulse of Floyd startet allerede i 2007 da gitarist Bent Jensen begynte jobben med å samle en gjeng musikere med hjerte for Pink Floyd som kunne tenke seg å lage et tributeband med utgangspunkt i Sarpsborg/Fredrikstadregionen. Det var fra starten tenkt som et uhøytidelig hobbyprosjekt men ble utover våren 2008 økt til 11 musikere og ambisjonene ble skrudd opp til å se hvor langt dette kunne drives. Den første store konsert var utendørs i Kulåsparken i Sarpsborg foran drøyt 4000 tilskuere i august 2008, noe som ble en gedigen suksess. Etter dette har Pulse of Floyd aldri sett seg tilbake, men fortsatt å utvikle konseptet både visuelt og musikalsk. Bandet har besøkt de store scenene i Norge som Rockefeller, Sentrum Scene, Olavshallen, Ibsenhuset etc en rekke ganger og befestet sitt rykte som et av Europas ledende tributeband.

Pulse of Floyd har innledet et samarbeid med Forsvarets musikk og oberstløytnant Lars Erik Gudim har laget fantastiske arrangementer av Pink Floyds låter for rockeband og janitsjarorkester. Dette ble fremført av Pulse of Floyd sammen med Forsvarets Stabsmusikk foran tusenvis av publikummere på Akershus festning i 2016, noe som resulterte i utgivelsen «Live At The Fortress» både på dobbel CD og DVD.

 

Pulse of Floyd ga ut albumet «Live» i 2011 som er et konsertopptak fra Blå Grotte i Fredrikstad.

Pulse of Floyd samarbeider med de største leverandørene av teknikk i Norge. Konsertsystemer A/S på lyd, lys, AV og scene, Laserteknikk A/S på laser og Pyroteknikk.no A/S på pyroteknikk, noe som gir uttrykk for at bandet ønsker profesjonalitet i alle ledd.

Nå er Pulse of Floyd klar til å ta nye skritt og er tatt opp i stallen til managementgiganten Nordic Live som eneste tributeband og alle våre konserter vil framover styres derfra.

 

For booking, gå inn på denne Nordic Live´s kontaktside , eller ta direkte kontakt med booking ansvarlig for Pulse of Floyd Kim Nordæk.  

bottom of page