top of page

Kolben Kulturhus - 27. mars 2019


Tidspunkt: 20:00 - 22.30

Kjøp billetter her...


Pulse of Floyd, Skandinavias mest turnerende Pink Floyd-tribute show, gjør i 2019 sin beste turné-produksjon så langt i sin over 10 års lange eksistens.

Pulse of Floyd markerer 40-årsjubileumet av The Wall. Et konseptalbum utgitt i november 1979, og et av de mestselgende album i rockens historie. Og i tillegg til å fremføre en rekke musikalske høydepunkter fra The Wall, vil Pulse of Floyd fremføre klassikere fra The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og Division Bell pluss mye mer.

Pulse of Floyd har virkelig blitt et fenomen på norske kulturscener, og bandet gjorde seg spesialt bemerket med samarbeids-konsertene med Forsvarets Stabsmusikkorps på Akershus Festning i august 2017. Konserten var ”et musikalsk mesterverk på en magisk arena” ifølge flere bransjefolk. Konserten er nå utgitt på både DVD og CD.

Pulse of Floyd er kjent for sine autentiske fremføringer, og med et spektakulært laser- og lys- og AV show, er dette en Pink Floyd tribute show man vil sette pris på, og garantert vil huske.
5 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page