ABOUT

Et av Europas ledende Pink Floyd tribute band fremfører verker fra Pink Floyds store katalog 

 

Pulse of Floyd har siden 2007 formidlet Pink Floyds ikke bare musikalske uttrykk, men også Pink Floyds spektakulære visuelle uttrykk i form av store lyseffekter, lasershow og videoprosjektering . Det betyr at bandet feirer 10 år sammenhengende turnevirksomhet rundt om på landets mange kulturscener, og uten unntak har Pulse of Floyd mottatt stående ovasjoner av et gripende og overasket publikum. 
 
Pulse of Floyd produksjonen består av 10 musikere og sangere samt en teknikk stab på 6 personer. Totalt 16 stk på veien med mengder av bevegelig lys, AV og laserutstyr som tåler sammenligning med de største turneproduksjonene i landet. 

 

Det blir nok aldri noen ny konsert med supergruppa Pink Floyd men den legendariske musikken lever videre. Heldigvis finnes det grupper som Pulse of Floyd som har funnet nerven i musikken og formidler denne på en unik måte. Vi har igjen gleden av å presentere Pulse of Floyd. 
 
Fører arven videre 
De to gjenværende medlemmene i Pink Floyd har offisielt gått med det ikke blir flere konserter og album. De erklærte slutten etter utgivelsen av bandets siste album i 2014. Derfor vil du nok ikke kunne oppleve Pink Floyd live på noen av verdens konsertarenaer igjen. Heldigvis finnes Pulse of Floyd som fører arven videre med stor respekt. Konsertgjengere, som ønsker å høre sin Pink Floyd, får garantert ønsket oppfylt både  musikalsk og visuelt med Pulse of Floyd. 
 
Pulse of Floyd 
For medlemmene i Pulse of Floyd, handler det om å være tro mot originalen. Gitardetaljene innstuderes til det sykelige av de to dyktige gitaristene. Richard Wrights magiske synth- og tangentspill ivaretas av to dyktige keyboardister. Vokalmessig stiller bandet sterkt med tre kvinnelige sangere og en energisk frontvokalist. har Pulse of Floyd det som skal til for å fremføre låter fra de mange epokene i Pink Floyds univers. Pulse of Floyd har siden 2007 formidlet supergruppas ikke bare musikalske uttrykk, men også deres spektakulære visuelle uttrykk i form av lyseffekter, lasershow og videoprosjektering.   
 

Litt historie. 

 

Pulse of Floyd spilte i sommer på Akershus festning med  

Forsvarets Stabsmusikkorps med ca 50 musikere på scene og ca 2500 i publikum. 

Pulse og floyd har tidligere spilt på  

Olavshallen(Trondheim) 

Ibsenhuset(Skien) 

Rockefeller, Sentrum scene(Oslo) 

Og mange andre store scener og kulturhus i Norge.